Κατέρρευσε προβλήτα εστιατορίου στην Κωνσταντινούπολη ,,,αρκετοί άνθρωποι έπεσαν στην θάλασσα , επικράτησε πανικός!

 


 Πανικός επικράτησε στην Κωνσταντινούπολη καθώς κατέρρευσε τμήμα εστιατορίου στην περιοχή του Μπεμπέκ, με αποτέλεσμα άνθρωποι να βρεθούν στη θάλασσα.

Η προβλήτα του πολυτελούς εστιατορίου στο Arnavutköy κατέρρευσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και οπως αναφέρει η ΕΡΤ επικαλούμενη τουρκικά ΜΜΕ άνθρωποι έχουν πέσει στη θάλασσα και γίνονται προσπάθειες για τη διάσωσή τους.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής καθώς και υγειονομικές μονάδες.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Διοίκηση της Μπεσίκτας: “Σήμερα, γύρω στις 21.00 τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν λόγω κατάρρευσης μπαλκονιού σε εστιατόριο στην οδό Bebek Arnavutköy.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τις ομάδες έκτακτης ιατρικής βοήθειας και έγινε γνωστό ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή και έχει ξεκινήσει έρευνα”.

    📌İstanbul Bebek'te bir restoranın iskelesi çöktü. Denize düşenler kurtarılmaya çalışılırken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. pic.twitter.com/CO0RyvO6WB

    — 23 DERECE (@yirmiucderece) December 23, 2022

    Arnavutköy'de bir mekanın İskelesi çöktü. Müşteriler denize düştü.. pic.twitter.com/54BO4vCA0d

    — Con Sinov (@lordsinov) December 23, 2022

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.