Πυροβολισμοί σε πάμπ στο Λίβερπουλ με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες!!


Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Τραγωδία σημειώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Λίβερπουλ όταν άγνωστος άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και να τραυματιστούν τέσσερις ακόμη άνθρωποι.

Μετά τους πυροβολισμούς επικράτησε πανικός, ενώ ο δράστης διέφυγε με μια μαύρη Mercedes και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το BBC, νεκρή είναι μια 26χρονη γυναίκα ενώ οι τραυματίες – όλοι τους άνδρες – νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Έκκληση για πληροφορίες

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβ ΜακΚόγκρεαν, ανέφερε σε δήλωσή του ότι η επίθεση έγινε σε «ένα πολυσύχναστο χώρο γεμάτο νεαρούς ανθρώπους» και πρόσθεσε πως «ο ένοπλος έφυγε από το πάρκινγκ της παμπ με ένα όχημα – πιθανώς μια σκουρόχρωμη Mercedes λίγο μετά τον πυροβολισμό». Παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε όποιον ήταν μάρτυρας του περιστατικού να δώσει πληροφορίες.
Η ανακοίνωση της παμπ

Η διεύθυνση της παμπ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας δήλωσε «εντελώς σοκαρισμένη», προσθέτοντας: «Πρόκειται για μια τραγωδία πέρα από κάθε λέξη. Όλες μας οι σκέψεις είναι με τους φίλους και την οικογένεια των πελατών μας και ιδιαίτερα οι καρδιές μας είναι στην οικογένεια της πελάτισσάς μας που έχασε τη ζωή της. Έχουμε παράσχει στην Αστυνομία υλικό από κάμερες ασφαλείας και προτεραιότητά μας είναι η υποστήριξη όλων όσων έχουν επηρεαστεί».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.