Επέμβαση της γερμανικής αστυνομίας στην Δρέσδη, με νεκρό τον ένοπλο που κρατούσε ομήρους σε εμπορικό κέντρο!!


 

 




Ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους σε εμπορικό κέντρο της Δρέσδης σκοτώθηκε κατά την διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης, όπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

«Η κατάσταση ομηρίας έλαβε τέλος», ανακοίνωσε η αστυνομία στο Twitter διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος και ότι τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Δρέσδης ήρθησαν.

«Κατά την διάρκεια της επίθεσης και της απελευθέρωσης των ομήρων, ο 40χρονος υπέστη θανάσιμο τραυματισμό», εξήγησε η αστυνομία της Δρέσδης χωρίς να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη.

Λίγο πριν τις 13:00 τοπική ώρα η αστυνομία είχε δηλώσει ότι βρισκόταν σε επαφή με τον ύποπτο και ότι οι αστυνομικές ομάδες επέμβασης και διαπραγμάτευσης βρίσκονταν στο σημείο.

Γερμανικά ΜΜΕ όπως η Bild μετέδιδαν ότι ένας οπλισμένος άνδρας με πιστόλι είχε καταφύγει σε κατάστημα σε εμπορικό κέντρο στη Δρέσδη, αφού προηγουμένως είχε προσπαθήσει να εισβάλει σε χώρους ραδιοφωνικού σταθμού και αφού πυροβόλησε την πόρτα, χωρίς να μπορέσει να την ανοίξει.

Ο 40χρονος ένοπλος, σύμφωνα με την Bild, πριν προσπαθήσει να εισβάλει στον ραδιοφωνικό σταθμό, είχε σκοτώσει την 40χρονη μητέρα του.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.