ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12


 


 Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι δικηγόροιτη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 στη 1 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας, ενώ παράλληλα θα απέχουν από τα δικαστήρια, επί τρίωρο, από τις 12 μέχρι τις 3, την ίδια μέρα.

Αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω στις διεκδικήσεις τους κατά της σχεδιαζόμενης από την Κυβέρνηση αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών κατά 10% από το 2023, οι δικηγόροι προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους και καταγγέλλουν αδράνεια από την Πολιτεία.

Παράλληλα καταγγέλλουν, για άλλη μία φορά την κυβερνητική στάση έναντι των δικηγόρων και την καλούν την Κυβέρνηση να στηρίξει άμεσα τον κλάδο, με την ικανοποίηση των πάγιων αιτημάτων του.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλευρό τους έχουν και άλλους επιστημονικούς φορείς με τους οποίους εδώ και καιρό έχουν διαμορφώσει κοινό μέτωπο κατά της κυβερνητικής πρόθεσης για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών τους.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.