Προσαγωγές νεαρών ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ γύρω από το Πολυτεχνείο



Προσαγωγές νεαρών ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ  γύρω από το Πολυτεχνείο

ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ Συλλήψεις ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ ΚΟΣΜΟς ,,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ,,

,ΜΕΓΑΛΟς ΕΓΚΕΦΑΛΟς ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ??..

,ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΗΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ  ΠΟΥ ΘΑΑΑ ΚΑΙ ΑΝΝΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝΝΝ ΓΙΝΟΥΝ ΗΗ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑΑΑ ΓΙΝΟΥΝ

Στην προσαγωγή 17 νεαρών... εφηβακια... που θεωρήθηκαν ύποπτοι για τη διενέργεια επεισοδίων, προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, σε δρόμους περιμετρικά του Πολυτεχνείου.
 Οι συγκεκριμένες 17 προσαγωγές, πραγματοποιήθηκαν μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι και αφορούν   των επισταμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν. 

Ένα αυτοκίνητο στην Αχαρνων που πήρε φωτιά δεν εχει σχεση με την συγκέντρωση στην μνήμη 

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις άλλωστε έχουν διαμοιραστεί περιμετρικά του Πολυτεχνείου, αλλά και σε άλλα σημεία στο κέντρο της Αθήνας ανάλογα με τον κόσμο και την επικινδυνότητα της κάθε συγκέντρωσης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.