Παρενόχληση σε Έλληνα Παραολυμπιονίκη από τουρκική ακταιωρό μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα!!


 Τουρκική ακταιωρός παρενόχλησε Έλληνα Παραολυμπιονίκη κολυμβητή ανοιχτά της Ρόδου, ο οποίος εκπλήρωνε το τάμα του.

Η Ακτοφυλακή  της Τουρκίας παραβίασε τα Εθνικά Χώρικά Ύδατα  θέτοντας σε κίνδυνο τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη, ο οποίος είχε θέσει ως στόχο να διανύσει τα 25 μίλια, προκειμένου να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης, εκπληρώνοντας ένα προσωπικό του τάμα.

Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης βρισκόταν ανοιχτά της Ρόδου, όταν η τουρκική ακταιωρός παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και τον ακολούθησε μέχρι ενός σημείου, με τον ίδιο να ολοκληρώνει την προσπάθειά του στη Σύμη

Tο εγχείρημα να κολυμπήσει από την Ρόδο ως την ιερά μονή Πανορμίτη της Σύμης, ξεκίνησε σήμερα το πρωί.

Ο αθλητής έθεσε ως στόχο να διανύσει τα 25 μίλια, προκειμένου να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Μεξικό, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ της Σύμης.

Ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης ξεκίνησε το ταξίδι του στη Σύμη λίγο μετά τις 7 το πρωί, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης και ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, στα 41 του χρόνια εκπληρώνει το τάμα του, φτάνοντας στις 5.10 στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτου και έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα από τους προσκυνητές.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.