Νέα εποχή για την πλατφόρμα ταξί ΒΕΑΤ, μετονομάζεται σε Free Now.





 

 Νέα εποχή για το ΒΕΑΤ, το οποίο μετονομάζεται σε Free Now. 

Η μετονομασία του ΒΕΑΤ σε Free Now ήταν κάτι που συζητιόταν αρκετό διάστημα, καθώς η μητρική εταιρεία, το Free Now ήθελε να ομογενοποιήσει την πλατφόρμα σε όλη την Ευρώπη και συγκεκριμένα, σε 10 χώρες και 150 πόλεις που δραστηριοποιείται.  

Μέτοχοι του Free Now είναι η BMW και η MERCEDES, οι οποίες θέλουν, μετά την αυτοκίνηση, θα αποκτήσουν "δεσπόζουσα" θέση και στις υπηρεσίες αστικής κινητικότητας σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης.  

Το Free Now θα λάβει ως "κληρονομιά" από το ΒΕΑΤ περί τους 1,5 εκατ. επιβάτες και 8.000 συνεργαζόμενα ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζοντας και νέες υπηρεσίες, όπως διαφορετικοί τύποι στόλου ταξί, "Φίλτρο Προορισμού" για να κατευθύνεσαι προς την περιοχή που θες, σειρά προτεραιότητας στο αεροδρόμιο της Αθήνας και φιλοδώρημα μέσα από την εφαρμογή. Επίσης, θα παρέχεται η δυνατότητα ενοικίασης ηλεκτρονικού ποδηλάτου.  
Το Free Now ενσωματώνει και ενοποιεί "μοντέλα" μετακίνησης

Γενικότερα, τo Free Now σε όλη την Ευρώπη ενσωματώνει διάφορα brand μετακίνησης, καθώς και υπηρεσίες πληρωμών, ώστε οι χρήστες να μπορούν να καλέσουν το πλησιέστερο ταξί, να κάνουν ride hailing ή car sharing και να "πειραματιστούν" με λύσεις μικροκινητικότητας, οδηγώντας eScooters, eMopeds και eBikes.

Στο πλαίσιο αυτό και εφόσον υπάρξουν οι αναγκαίες νομοθετικές παρεμβάσεις, ανώτατα στελέχη του ΒΕΑΤ, στο πρόσφατο παρελθόν, είχαν δηλώσει ότι η εταιρεία επιθυμεί να ενοποιήσει στην πλατφόρμα της το σύνολο των συγκοινωνιακών φορέων και των μέσων μετακινήσεων, ώστε ο επιβάτης να διαθέτει όλες τις εναλλακτικές, προσαρμόζοντας τις μετακινήσεις του.

Όπως ανέφεραν τότε στελέχη της εταιρείας, το μοντέλο αυτό εφαρμόζεται σε αρκετές πόλεις, στις οποίες έχει παρουσία η Free Now.

"Στόχος είναι η προσφορά συνδυαστικών υπηρεσιών βιώσιμης κινητικότητας και ταυτόχρονα η προτεραιότητα, μέσα από την εφαρμογή, των πιο βιώσιμων από αυτές με "έξυπνο τρόπο”.

Η εποχή του Mobility as a Service έχει ξεκινήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη και η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει πίσω", είχε σχολιάσει η εταιρεία. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.