Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού!!


Με ταλαιπωρία ξεκίνησε η εβδομάδα για τους επιβάτες της Γραμμής 1 (ΗΣΑΠ) του μετρό.

Οι συρμοί, σύμφωνα με αναφορές πολιτών, είχαν συχνότητα 10 και 12 λεπτών, με συνέπεια να κινούνται γεμάτοι και, σε πολλές περιπτώσεις, να μην είναι δυνατή η επιβίβαση επιπλέον επιβατών, οι οποίοι αναγκάζονταν να περιμένουν το επόμενο δρομολόγιο.

    Δευτέρα πρωί #ηλεκτρικος ανά 10 λεπτά. Αν είναι δυνατόν

    — Vicky Danak (@DanakVicky) October 24, 2022

Τα μεγαλύτερα προβλήματα φαίνεται πως καταγράφηκαν στο κεντρικό τμήμα της Γραμμής 1, δηλαδή από τον Άγιο Ελευθέριο μέχρι το Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη ΣΤΑΣΥ, προέκυψαν βλάβες σε συρμούς που εν τέλει αποσύρθηκαν. Λίγο μετά τις 9:00, τα δρομολόγια πραγματοποιούνταν ανά 8,5 λεπτά.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.