Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΜΟΝΟΣ...ΤΩΡΑ ΚΡΙΝΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ



 


 Παράνομα τετελεσμένα δεν θα αναγνωριστούν από τη διεθνή κοινότητα» , λέει η Τουρκία, η χώρα που δημιούργησε παράνομα τετελεσμένα στην Κύπρο...

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας καταδίκασε την Τετάρτη τα «παράνομα» δημοψηφίσματα, που σκοπεύουν να διοργανώσουν οι διορισμένες από τη Μόσχα διοικήσεις τεσσάρων κατεχόμενων περιφερειών της Ουκρανίας, για την ενσωμάτωσή τους στη Ρωσική Ομοσπονδία.

«Παράνομα τετελεσμένα δεν θα αναγνωριστούν από τη διεθνή κοινότητα» – λέει η χώρα που δημιούργησε παράνομα τετελεσμένα στην Κύπρο – όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Θέλει να παίξει και πάλι ρόλο διαμεσολαβητή

Αντίθετα, σημειώνει, θα περιπλέξουν τις προσπάθειες για αναβίωση της διπλωματικής διαδικασίας και θα προκαλέσουν μεγαλύτερη αστάθεια.

Τέλος, η Τουρκία εξέφρασε την ετοιμότητά της να συνεισφέρει στην εξεύρεση διπλωματικής λύσης για τον τερματισμό του πολέμου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.