Αδιανόητη δήλωση Μητσοτάκη:Κανείς δεν θα κάνει bullying στην Ελλάδα






Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΛΕΧΘΗ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ......ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΦΗΒΟΣ ΗΗ ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ  ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ  ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ....ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ

 
«Κανένας δεν πρόκειται να κάνει bullying στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα την Παρασκευή στον ΟΗΕ», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε γεύμα που παρέθεσαν προς τιμήν του ομογενειακές οργανώσεις στη Νέα Υόρκη.
Γνώμονας το Διεθνές Δίκαιο

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «εμείς κινούμαστε πάντα με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο» και πως η Ελλάδα θα κάνει ο,τι μπορεί για να ενδυναμώσει τις συμμαχίες της, ιδιαίτερα με τις Ηνωμένες Πολιτείες υπογραμμίζοντας τις άριστες ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία της ελληνικής οικονομίας τονίζοντας πως «θα κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρξει οικονομική ύφεση».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.