Τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένων στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

  Τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένων στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Τριήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένων στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Tο μουσικό αυτό τριήμερο είναι αφιερωμένο στο πέρασμα των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Η Πανελλήνια Ένωση Εφεσίων, διοργανώνει τραγούδια και μουσικές που αποπνέουν άρωμα Μικρασίας. Η εκδήλωση, θα λάβει μέρος στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης.  

Το κοινό, θα ταξιδέψει στις απαρχές του ελληνικού τραγουδιού μέσα από τους τόπους και τους ανθρώπους που κουβαλάνε παραδόσεις αιώνων μέσα από γνωστά τραγούδια.

Σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 5η Μικρασιατική Βεγγέρα στην οποία συμμετέχουν η Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού, η Χορωδία τού Μουσικού Ομίλου Νίκαιας και η Χορωδία της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων «Εφέσου Μελίσματα» .

   Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου χορευτικά τμήματα της Ένωσης Εφεσίων θα παρουσιάσουν την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Τραγουδώ και Θυμάμαι, Χορεύω και Ονειρεύομαι...».

   Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου οι «Παίδες Εν Εφέσων» προσκαλούν το κοινό στο «Μουσικό Σεργιάνι σε Ανατολή και Δύση» με τη συμμετοχή της μουσικής ομάδας της Ένωσης Εφεσίων. Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό από τη Μικρασία στην Κοκκινιά αφιερωμένο στα 100 χρόνια Μικρασιατικής Μνήμης.

 Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης είναι 8:30 μ.μ.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.