Βίντεο του Γιάννη Μαντζουράνη: Ο κυβερνήτης της συμφοράς!

 
Νέο βίντεο του Γιάννη Μαντζουράνη: Ο κυβερνήτης της συμφοράς!Βίντεο του Γιάννη Μαντζουράνη: Ο κυβερνήτης της συμφοράς!

Με τρεις δηλώσεις, μόλις, 37 δευτερολέπτων, ο Γιάννης Μαντζουράνης καταδεικνύει στο νέο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, τον απόλυτο παραλογισμό στον οποίο έχει καταδικάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζουν 700.000 νοικοκυριά.

Με συνέπεια, συνέχεια και σταθερότητα ο κυβερνήτης της συμφοράς πήρε στο λαιμό του εκατομμύρια πολίτες που βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν πολύ σκληρό χειμώνα.

Με την πρώτη δήλωσή του, στις 4 Νοεμβρίου του 2021, ο κυβερνήτης της συμφοράς διαμηνύει στους πολίτες ότι απαγορεύεται η εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου θέρμανσης στα νέα σπίτια.
Ούτε ένα χρόνο μετά, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2022, καλεί 700.000 νοικοκυριά να μετατρέψουν τη θέρμανσή τους από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο θέρμανσης.

Αμέσως μετά ο Στέλιος Πέτσας, κυνικά και χυδαία επιτίθεται στους πολίτες με το αμείλικτο «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει».

«Μήπως ν’ αλλάξουμε πρωθυπουργό αντί για λέβητα;» είναι το ρητορικό ερώτημα με το οποίο καταλήγει το βίντεο που ανήρτησε ο δικηγόρος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μαντζουράνης.


 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.