Πέθανε ξαφνικά 5χρονο αγοράκι στη Σπάρτη



Το αγοράκι ηλικίας 5,5 ετών, ξύπνησε γύρω στις 7 με έντονο πονοκέφαλο ενώ λίγο αργότερα η μητέρα του διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Σπάρτης στις 7:45 το πρωί.

Το παιδί όταν έφθασε στο Νοσοκομείο είχε μυδρίαση στους οφθαλμούς και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του Ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, κατέληξε λίγο μετά τις 9 το πρωί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια ενώ έχει παραγγελθεί Νεκροψία – Νεκροτομή από την Ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Σπάρτης προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του μικρού παιδιού.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.