Ασημένιο μετάλλιο για την Κατερίνα ΣτεφανίδηΗ Κατερίνα Στεφανίδη επιδίωξε να υπερασπιστεί τον τίτλο και να στεφθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μετά την πρωτιά στο Άμστερνταμ (2016) και στο Βερολίνο (2018), θα προσπαθήσει να… τριτώσει το καλό στο Μόναχο και να φτάσει συνολικά τα τέσσερα μετάλλια (έχει κι ένα ασημένιο στη Ζυρίχη το 2012).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε άνετα όλα τα ύψη μέχρι το 4,75μ. και ήταν στην πρώτη θέση. Εκεί, έκανε την έκπληξη η Μούρτο από τη Φινλανδία, η οποία πέρασε έχοντας μεν αποτυχημένες προσπάθειες και έτσι οδηγηθήκαμε στο 4,80μ. όπου η Κατερίνα Στεφανίδη απέτυχε στην πρώτη προσπάθεια.
Η Μούρτο πέρασε το ύψος με την πρώτη προσπάθεια και βρέθηκε στην κορυφή, μεταφέροντας την πίεση στη Στεφανίδη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβασε τον πήχη στο 4,85μ., όπου, όμως, είχε δυο αποτυχημένες προσπάθειες και αρκέστηκε στο ασημένιο μετάλλιο.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.