Χωρίς λεωφορεία σήμερα και την Πέμπτη η Θεσσαλονίκη λόγω στάσης εργασίας στον ΟΑΣΘ


Χωρίς λεωφορεία σήμερα και την Πέμπτη η Θεσσαλονίκη λόγω στάσης εργασίας στον ΟΑΣΘ

Χωρίς λεωφορεία του ΟΑΣΘ θα μείνει σήμερα, όπως και την Πέμπτη (7/7) η Θεσσαλονίκη, από τις 10 το πρωί έως τις 16:00, λόγω στάσης εργασίας που κήρυξε το Συνδικάτο Εργαζομένων του Οργανισμού.

Μάλιστα τον Ιούλιο αναμένεται να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του ΟΑΣΘ και η πόλη θα μένει χωρίς αστική συγκοινωνία, προαναγγέλοντας έξι στάσεις εργασίας και δύο 24ωρες απεργίες.

Συγκεκριμένα ο πρόγραμμα των κινητοποιήσεων είναι το εξής:


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΟΑΣΘ:

Η αδιαφορία των αρμόδιων Υπουργείων στην αντιμετώπιση των αιτημάτων μας, έχει ξεπεράσει πλέον τα όρια της κοροϊδίας και του εμπαιγμού. Μήνες τώρα επαναλαμβάνουν ότι η διευθέτηση των αιτημάτων μας είναι θέμα   «ολίγων ημερών» αλλά στην πραγματικότητα αποδεικνύετε ότι ποτέ δεν ασχολήθηκαν με την ανάλογη σοβαρότητα που απαιτεί ο θεσμικός τους ρόλος ως προς την αντιμετώπιση τους.

Συνεχίζουμε οι εργαζόμενοι να παραμένουμε χωρίς ΣΣΕ, δίχως την επιστροφή των προβλεπόμενων και νομοθετημένων επιδομάτων μας που μας στερεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ εδώ και μήνες, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την  αβεβαιότητα και τον φόβο για αναδρομική περαιτέρω μείωση των μισθών μας. Τα ίδια Υπουργεία, που αναίτια κωλυσιεργούν και συνεχίζουν να εμπαίζουν τους εργαζόμενους στην συγκοινωνία της πόλης μας, επιδεικνύουν άμεσα αντανακλαστικά ως προς την ψήφιση νομοσχεδίων που εξυπηρετούν συμφέροντα ιδιωτών.

Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι επιδεικνύουμε κοινωνική ευαισθησία έναντι της πόλης μας και των πολιτών αυτής, αποφεύγοντας για μήνες τις κινητοποιήσεις λόγω της πανδημίας, όπως πράξαμε και προσφάτως καθ’ όλη την διάρκεια της εξεταστικής περιόδου των παιδιών μας.

Φτάνει πια. Η στοχευμένη προσπάθεια εξαθλίωσης μας που επιχειρούν, έχει πλημμυρίσει το σύνολο των εργαζομένων στην συγκοινωνία με αίσθημα οργής και αγανάκτησης για την άδικη και μεροληπτική συμπεριφορά της Κυβέρνησης εναντίον μας.

Εντατικοποιούμε τον αγώνα μας με συνεχής απεργιακές κινητοποιήσεις, ευελπιστώντας ότι επιτέλους τα αρμόδια Κυβερνητικά στελέχη θα επιδείξουν  την ανάλογη σοβαρότητα που απαιτείτε ως προς την αντιμετώπιση των αιτημάτων μας, το δίκαιο αυτών που και οι ίδιοι κατά καιρούς αποδέχονται.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.