Μαζικές διαδηλώσεις στην Γαλλία για την ακρίβεια και τον πληθωρισμόΞεκίνησαν στην Γαλλία οι διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες για την αύξηση του κόστους των βασικών ειδών διατροφής και της ενέργειας.
Οι επιλογές της κυβέρνησης Mακρόν να επιβάλλει κυρώσεις  έναντι της Ρωσίας οδήγησαν τη χώρα του στην ακρίβεια και τον πληθωρισμό.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως, είναι η σιωπή από τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ καθώς είναι σαφές ότι δεν επιθυμούν την μεγέθυνση τέτοιων γεγονότων εν μέσω καλοκαιριού και τον χειμώνα να πλησιάζει. 
 «Ένας μακρύς, σκληρός χειμώνας» περιμένει την Ευρώπη η οποία θα πρέπει να μειώσει την κατανάλωση φυσικού αερίου όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας Φατίχ Μπιρόλ!

Δηλαδή οι Ευρωπαίοι και μαζί τους και οι Έλληνες θα πρέπει να αποδεχτούν σημαντική πτώση του βιοτικού τους επιπέδου  για χάρη των επιλογών των κυβερνήσεων τους να επιβάλουν κυρώσεις κατά τη ς Ρωσίας, εξυπηρετώντας έτσι  συμφέροντα άλλων... και όχι των Ευρωπαίων πολιτών που τους ψήφισαν και τους πληρώνουν.

Λίγο νωρίτερα σε μία  παραδοχή που δημιουργεί πολλά ερωτήματα προχώρησε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ, ο οποίος ζήτησε από τους Ευρωπαίους να συνεχίσουν τις κυρώσεις κατά της Μόσχας και να “αντέξουν” απέναντι στην αύξηση των τιμών της ενέργειας και των τροφίμων, που είναι άμεσες συνέπειες της επιβολής αντι-ρωσικών κυρώσεων!

Ο Ζ.Μπορέλ παραδέχτηκε ότι η οικονομική φτωχοποίηση Ελλήνων και Ευρωπαίων προκλήθηκε από την πολιτική ενάντια στην Ρωσία και με αρκετό θράσος ζητάει από τους Ευρωπαίους πολίτες «να αντέξουν» την ακρίβεια, τον πληθωρισμό και την έλλειψη προϊόντων και αγαθών.
Δηλαδή κάποιος ο οποίος εισπράττει μία μισθοδοσία των 20.000 ευρώ τον μήνα και που το παρέχονται σχεδόν όλα δωρεάν μέσω… προνομίων, ζητάει από κάποιος που έχουν μισθούς των 600 ευρώ «να κάνουν υπομονή» και να να αντέξουν στον πόλεμο που κήρυξαν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις κατά της Ρωσία.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα ΜΜΕ δεν μεταδίδουν καμία διαμαρτυρία καμία δυσαρέσκεια και παρουσιάζουν μία επίπλαστη εικόνα δήθεν χαρούμενων πολιτών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι που θα κάνουν τα μπάνια τους φέτος.

Έχοντας γνώσεις χειραγώγησης των κοινωνικών μαζών ξέρουν πως οι εξεγέρσεις διαδίδονται όπως οι ιοί δηλαδή όπως οι πανδημίες και απαιτείται… καραντίνα στην ενημέρωση και την πληροφόρηση.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.