Επείγουσα ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου για τα πυρομαχικά του Antonov


Επείγουσα ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Παγγαίου σχετικά με τα πυρομαχικά που βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή μετά από την πτώση του αεροσκάφους Antonov, στο νομό Καβάλας.

Στην ανακοίνωση την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες από τα πυρομαχικά που μετέφερε το μοιραίο αεροσκάφος, σημειώνει:

Προσοχή !!!!

Όσοι πολίτες αγρότες κινούνται στην περιοχή γύρω από το αεροπορικό δυστύχημα και εντοπίσουν τα παρακάτω πυρομαχικά να ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ τον Δήμο Παγγαιου, τηλ επικοινωνίας 693 6108070 ή την Ελληνική Αστυνομία !!!

Στο μεταξύ μια μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να απενεργοποιηθούν τα πυρομαχικά που βρίσκονται διάσπαρτα στην περιοχή μετά την πτώση του αεροσκάφους Antonov, έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ώρες οι αρμόδιες υπηρεσίες. Όπως αναφέρει το Kavalanews.gr, σε μια έκταση 1.000 στρεμμάτων περιμετρικά του σημείου της πτώσης του αεροσκάφους, επιχειρούν πέντε ομάδες του Τάγματος Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) με 36 άτομα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις όλη η διαδικασία θα διαρκέσει τουλάχιστον έναν με ενάμιση μήνα.
Επειδή η γεωργική έκταση που κατέπεσε το αεροσκάφος είναι φρεσκοοργωμένη, υπάρχει ανησυχία ότι τα βλήματα έχουν διεισδύσει στο χώμα, γεγονός που δυσχεραίνει την κατάσταση για την περισυλλογή τους. 
Στο σημείο θα παραμείνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να επέμβουν αν κριθεί απαραίτητο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.