«Σφαλιάρα» από ΗΠΑ: «Υποστηρίζουμε πλήρως την αναβάθμιση των τουρκικών F-16»

 

«Σφαλιάρα» από ΗΠΑ: «Υποστηρίζουμε πλήρως την αναβάθμιση των τουρκικών F-16»

Η βοηθός Υπουργού Άμυνας για Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας, Celeste Wallander δήλωσε: «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως τα σχέδια εκσυγχρονισμού της Τουρκίας για τον στόλο των F-16 της»!

Με λίγα λόγια την ώρα που στην Μαδρίτη ο Ερντογάν αλωνίζει και εμείς δηλώνουμε απόλυτα ικανοποιημένοι από το νέο στρατηγικό δόγμα του ΝΑΤΟ, που θεωρεί νούμερο ένα εχθρό τη Ρωσία, μας έρχεται «σφαλιάρα» από τις ΗΠΑ!

Να υπενθυμίσουμε ότι για την Ελλάδα ήταν και παραμένει νούμερο ένα απειλή η Τουρκία που όπως προκύπτει και από επίσημες δηλώσεις θα πάρει και τον εκσυγχρονισμό των F-16.
Από
Militaire News

 

οιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.