Μαζικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη!!


 


 Μεγάλος αριθμός τουρκικών παραβιάσεων από 33 αεροσκάφη σημειώθηκε σήμερα, σε ολόκληρο το ανατολικό Αιγαίο.

Έπειτα από κάποιες ημέρες σχετικής ηρεμίας, σήμερα η Τουρκία έστειλε αυτόν τον μεγάλο αριθμό αεροσκαφών, που πραγματοποίησαν 21 παραβάσεις και 13 παραβιάσεις του FIR Αθηνών.

Μάλιστα, σημειώθηκαν και 4 εμπλοκές με τα ελληνικά μαχητικά που σηκώθηκαν για την αναχαίτισή τους.

Συγκεκριμένα οι παραβιάσεις σημειώθηκαν από 7 ζεύγη F-16 καθώς και από από έναν ακόμη σχηματισμό 3 μαχητικών ίδιου τύπου. Πέραν των σχηματισμών αυτών, μεμονωμένα εισήλθαν στον εθνικό εναέριο χώρο 3 κατασκοπευτικά CN-235, 1 μη επανδρωμένο αεροσκάφος και 12 ελικόπτερα, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει συχνά στο Αιγαίο.

Από τα παραπάνω αεροσκάφη, τα 6 ήταν οπλισμένα.

Όπως πάντα, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.