Νέα αυτοκτονία ανηλίκου: 14χρονος στον Κολωνό έβαλε τέλος στη ζωή του


Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 14χρονος μαθητής στον Κολωνό.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν το παιδί σε αυτή τη πράξη, ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη διερεύνηση από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο πλαίσιο αυτό μετά από τις καταθέσεις γονιών-συμμαθητών, την ιατροδικαστική αλλά και τις απαντήσεις που θα προκύψουν από τις αναλύσεις στο κινητό του τηλέφωνο και τον υπολογιστή του, θα δοθούν και οι σχετικές απαντήσεις.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι ο θάνατος του σχετίζεται με το παιχνίδι του Tik Tok «Blackout Challenge».


Να θυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη αυτοκτονία ανηλίκου τις τελευταίες μέρες καθώς ένας 12χρονος από τα Κάτω Πατήσια έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.