Αυστριακό όχι στις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσσίας γιά τό φυσικό αέριο!!


 Η Αυστρία είναι η πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία με σαφήνεια τάσσεται κατά των κυρώσεων ΗΠΑ, Καναδά και της ίδιας της ΕΕ κατά της Ρωσίας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

H Αυστρία τηρεί μία αρνητική στάση απέναντι στο ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου.


Ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Αλεξάντερ Σάλεμπεργκ, μιλώντας στο δημόσιο ραδιόφωνο ORF, δήλωσε πως η χώρα του δεν θα υποστηρίξει κανένα εμπάργκο της ΕΕ στις παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου, καθώς το μπλοκ έχει άλλες επιλογές για να αυστηροποιήσει τα τιμωρητικά μέτρα κατά του Β.Πούτιν.


Η Αυστρία, ενώ είναι μια από τις μεγαλύτερες παραγωγούς πράσινης ενέργειας, εξακολουθεί να βασίζεται στο φυσικό αέριο για περίπου το ένα τέταρτο των ενεργειακών αναγκών της.

Οι ρωσικές εισαγωγές αντιπροσωπεύουν το 80% της προμήθειας φυσικού αερίου της χώρας.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.