Συνάντηση του Ν.Δένδια με τήν Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ!!


 

 Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ  ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ,,ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ""F...K E.U"ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΟΥ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ

 Ο Υπουργός Εξωτερικών Δένδιας θα συναντηθεί με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ
Θα μιλήσουν για την κρίση της Ουκρανίας και την ανατολική Μεσόγειο

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί την Τρίτη με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ.

Οι συνομιλίες αναμένεται να επικεντρωθούν στην κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, τη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ σε όλους τους τομείς, καθώς και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σχετικά με τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Δένδιας έγραψε: «Θα συζητήσουμε την περαιτέρω ενίσχυση της στενής μας συνεργασίας σε διάφορους τομείς, όπως η ενέργεια, η πολιτική προστασία, η οικονομία και η καταπολέμηση της τρομοκρατίας με απώτερο στόχο την προώθηση της ειρήνης, της ασφάλειας. , σταθερότητα και ευημερία στην Ανατολική Μεσόγειο».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.