Και η Ελλάδα θα πληρώνει το ρωσικό φ.α. σε ρούβλια, μέσω εταιρειών



Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι θα δεχθεί η κυβέρνηση να πληρώσει σε ρούβλια την Ρωσία προκειμένου να συνεχιστεί η προμήθεια ρωσικού φυσικού αερίου, αλλά αυτό θα γίνει μέσω παρένθετων εταιρειών.ως αγοραστές θα εμφανιστούν οι εταιρείες που κάνουν την μεταφορά, δηλαδή οι ΔΕΠΑ, Μυτιληναίος και της Προμηθέας Gas (Κοπελούζος)!
Και κατ’αυτό τον τρόπο δεν παραβιάζονται οι κυρώσεις της ΕΕ και κάνουν και δουλίτσες οι ''κολλητοί'' ιδιώτες...
Στην  πραγματικότητα  υπέκυψε όχι μόνο η ελληνική κυβέρνηση, αλλά όλοι στην ΕΕ για να πληρώνουν σε ρούβλια, έστω και με το κόλπο του διπλού λογαριασμού που αναλύεται εν συνεχεία.

Και μας τελείωσαν και τα ηρωικά περί «Δεν θα πληρώσουμε με ρούβλια, αλλά και δεν θα έχουμε πρόβλημα από την απαγόρευση ροής του ρωσικού φυσικού αερίου γιατί…έχουμε τις λύσεις»! Η λύση ήταν να μην πληρώσει η Ελλάδα ως κράτος, αλλά να πληρώσουν οι εταιρείες!

Κάτι που αφήνει παγερά αδιάφορη την Μόσχα, αφού πέτυχε αυτό που ήθελε: Να γίνει το ρούβλι στην ουσία αποθετικό νόμισμα, καθώς αν δεν υπάρχουν αρκετά ρούβλια για να αγοραστούν δεν θα υπάρχει πώληση.

Κατ’αυτό τον τρόπο το ρούβλι έχει κάνει ράλι στην τιμή του και έχει κερδίσει 50% μέσα σε ένα μήνα και συνεχίζει να τραβάει την ανηφόρα, ενώ ευρώ και δολάριο έχουν σημαντική υποχώρηση.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.