Αντώναρος γιά συνάντηση Μητσοτάκη -Ερντογάν!!.""Διπλωματικές μπαρούφες""


 


 «Μηδενική σημασία έχει ότι δεν φορούσαν γραβάτα στη συνάντησή τους οι Μητσοτάκης και Ερντογάν. Πρόκειται για επικοινωνιακή μπούρδα», τονίζει ο Ευάγγελος Αντώναρος σε σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξηγεί: «Τεράστια σημασία έχει τι συζήτησαν και τι αποφάσισαν στο περίεργο τετ-α-τετ τους. Και γι αυτό μέχρι στιγμής επικρατεί (ύποπτη+επικινδυνη) σιγή ιχθύος.»
Ο κ. Αντώναρος επισημαίνει δε τα ακόλουθα:

«Όσα διαρρέει η ελληνική πλευρά ότι συζητήθηκαν από Μητσοτάκη/Ερντογαν είναι διπλωματικές μπαρούφες χωρίς ενημερωτική αξία. Πρέπει να μας πουν τι ακριβώς συζητήθηκε. Ξεκαθάρισε ο Μητσοτάκης ότι δεν υφίσταται θέμα αποστρατιωτικοποίησης/κυριαρχίας για τα νησιά όταν του ετέθη;»
Και προσθέτει σκωπτικά: «Εδώ ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να πει το Πάτερ Ημών σωστά, μπορεί να φαντασθεί οποιοσδήποτε ότι είναι σε θέση να διαπραγματευθεί αποτελεσματικά με την τουρκική πλευρά;»

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.