Γαλλίδα δημοσιογράφος ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα για τόν πόλεμο στήν Ουκρανία! Κατηγορεί τον ουκρανικό στρατό για βομβαρδισμό αμάχων


 


 Η Γαλλίδα δημοσιογράφος Anne-Laure Bonnell καλύπτει την Ρωσική εισβολή στην περιοχή του Ντονμπάς. Στην πλευρά δηλαδή που βρίσκονται οι αυτόνομες περιοχές, από όπου οι ειδήσεις είναι πενιχρές, διότι σχεδόν το σύνολο των δημοσιογράφων βρίσκονται στην ουκρανική πλευρά.

Σύμφωνα με τα όσα λέει, η κατάσταση και εκεί είναι τραγική: «Ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε βίαια τους αμάχους στην περιοχή του Ντονμπάς. Απλώς αυτό που λέω είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι ότι ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει τους αμάχους της περιοχής»!

Η ίδια ανάρτησε και βίντεο που δείχνει το εύρος της καταστροφής από τους βομβαρδισμούς, που όπως η ίδια ισχυρίζεται, έγιναν από το ουκρανικό στρατό. Δείτε το:



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.