Γκεοργκίεβα:""Η κρίση στην Ουκρανία μπορεί να οδηγήσει σε αναταραχές σε άλλες χώρες""


 


 Η κρίση της Ουκρανίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε  αναταραχές σε άλλες χώρες, προειδοποιεί η επικεφαλής του ΔΝΤ Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.
“”Όταν οι τιμές ανεβαίνουν και οι φτωχοί άνθρωποι δεν μπορούν να ταΐσουν τις οικογένειές τους, θα βγουν στους δρόμους”, είπε.

Η Γκεοργκίεβα ζήτησε μεγαλύτερη παγκόσμια συνεργασία για την κάλυψη των κενών στον εφοδιασμό εμπορευμάτων και ενέργειας. “Παρακαλώ, συνεργαστείτε”, είπε. “Οι παραγωγοί πετρελαίου, οι παραγωγοί φυσικού αερίου και οι παραγωγοί τροφίμων σήμερα είναι σε θέση να συμβάλουν στη μείωση αυτής της αβεβαιότητας.”

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.