Δίκη Λιγνάδη:Αθώος δηλώνει ο κατηγορούμενος!


 


  Μετά από δυο διακοπές η δίκη ξεκίνησε με το αίτημα της υπεράσπισης να αποχωρήσει από την δικαστική αίθουσα νεαρός άνδρας ο οποίος βρισκόταν εκεί ως συνεργάτης της πολιτικής αγωγής και είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει μηνύσει τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη αλλά η υπόθεση του έχει παραγραφεί

«Είμαι αθώος. Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες». Με τα λόγια αυτά ο Δημήτρης Λιγνάδης απευθύνθηκε στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου δίνοντας το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της δίκης του.
Ο κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς σε βάρος ανήλικων και ενήλικων ανδρών, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, κατά την πρώτη τοποθέτηση του στο δικαστήριο δήλωσε ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος.
Μετά από δυο διακοπές η δίκη ξεκίνησε με το αίτημα της υπεράσπισης να αποχωρήσει από την δικαστική αίθουσα νεαρός άνδρας ο οποίος βρισκόταν εκεί ως συνεργάτης της πολιτικής αγωγής και είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει μηνύσει τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη αλλά η υπόθεση του έχει παραγραφεί.
Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο θα ενημερώνει τους μάρτυρες που βρίσκονται έξω από την αίθουσα αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές για «στήσιμο» της υπόθεσης. Μάλιστα, ζήτησε να καταθέσει ως μάρτυρας.
Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης να αποχωρήσει από την αίθουσα ο νεαρός άνδρας. Νωρίτερα, η πολιτική αγωγή δεν διατύπωσε αντίρρηση στο επίμαχο αίτημα, ενώ ο εισαγγελέας της έδρας συμφώνησε σημειώνοντας πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσει ως μάρτυρας και σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται να έχει παρακολουθήσει την ακροαματική διαδικασία.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.