Τέλος οι Ρώσοι τουρίστες στην Ελλάδα - ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ''ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ '' ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ....
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΑΝΑ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ!!! 

Ο Ρωσικός οργανισμός Τουρισμού (Rostourism) προτρέπει τους Ρώσους τουρίστες να μην επισκέπτονται χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις στη χώρα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Tass, ως αντίποινα προς τις χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις για την επίθεση που εξαπολύει προς την Ουκρανία.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Rostourism, Ζαρίνα Ντογκούζοβα δήλωσε ότι «η Rostourism συνιστά σθεναρά σε όλους τους Ρώσους πολίτες που πηγαίνουν στο εξωτερικό για τουριστικά και επαγγελματικά ταξίδια, εάν είναι δυνατόν, να αρνούνται να επισκεφθούν χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις και περιορισμούς στη Ρωσία, καθώς η παραμονή σε αυτές τις χώρες μπορεί να εγκυμονεί κινδύνους για την έγκαιρη και ασφαλή επιστροφή τους στη Ρωσία».

Η Rostourism προτρέπει επίσης στους ρωσικούς τουριστικούς πράκτορες να αναστείλουν τις πωλήσεις εκδρομών σε χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

«Συνιστούμε στους τουριστικούς πράκτορες να αναστείλουν τις πωλήσεις εκδρομών σε χώρες, που έχουν επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά και σε χώρες της Καραϊβικής, καθώς η διαδρομή προς αυτές, περνά μέσα από τον κλειστό εναέριο χώρο της ΕΕ και του Καναδά. Τουρίστες που έχουν κάνει κράτηση εκδρομών σε χώρες που είναι δεν είναι προσβάσιμοι για ταξίδια, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιωτικό πράκτορα για να επιλέξετε έναν εναλλακτικό προορισμό», τόνισε η Ντογκούζοβα.

Για ψυχαγωγικά ταξίδια, η Rostourism συνιστά να επιλέγονται χώρες που είναι ανοιχτές για επισκέψεις για τουριστικούς σκοπούς και δεν έχουν επιβάλει περιορισμούς στη Ρωσία – αυτές είναι η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Κίνα, η Ινδία, το Βιετνάμ και μια σειρά από άλλα κράτη.

 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.