ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2022
Ο πόλεμος στην Ουκρανία ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κρύψουν κάτω από το χαλί την ανικανότητα τους και την αποτυχία του επιτελικού  τους κράτους.
Άνθρωποι απαίδευτοι και άεργοι ..νομίζαντες...αντί να δουν τη ζημιά που προκάλεσαν και να κάνουν κάτι να τη διορθώσουν, ΝΟΜΙΖΟΥΝ πως τα έχουν κάνει όλα ''άριστα''.
Η προκλητικότητα τους, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Ο επιτελάρχης μας το έλυσε το πρόβλημα. Θα κάνουμε λέει υπομονή να φύγει ο χειμώνας!!!
Ο υπανάπτυκτος, μας καλεί σε προσευχή και σταυροκόπημα και ήρθε και ο πετσωμένος να μας δώσει τη χαριστική βολή...Ψωνίζετε λιγότερα για να μη σας φανεί η αύξηση!!!

ΡΕ.. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

Η Ελλάδα  πρωταθλήτρια των ανατιμήσεων στην Ευρώπη από τον περασμένο Σεπτέμβριο:
Σύμφωνα με τα τελευταία συγκριτικά στοιχεία της Εurostat, οι ανατιμήσεις σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και άλλα καύσιμα πλησιάζουν το 50%, ενώ στα τρόφιμα καταγράφεται ένα από τα υψηλότερα ποσοστά της Ευρωζώνης.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.