Το θέατρο του παραλόγου οδηγεί σε μίσος ανάμεσα σε αδελφούς κι εμείς απλά...φταίμε....


αναδημοσιευση απο 9/3/2021

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και όσο μασάμε στα ψέματα και τις σκηνοθετημένες καταστάσεις τόσο θα βουλιάζουμε.
Μετα τα σημερινά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη και το απίστευτο διάγγελμα του Μητσοτάκη είναι πλέον ξεκάθαρο το ποιος φταίει.
Και δε φταίει ούτε ο πολίτης ούτε ο αστυνομικός. 
Σε κάθε πορεία διαμαρτυρίας χρόνια τώρα γίνονται επεισόδια από ''αγνώστους'' κι εξαιτίας τους στιγματίζεται και πνίγεται κάθε αντίδραση των πολιτών.
Πάντα πιάνουν 3 ή 5 ή 10 και μετά ακούμε πως αφέθηκαν ελεύθεροι κι ορίστηκε δικάσιμος!!!
Φυσικά δε μαθαίνουμε ποτέ ξανά γι' αυτούς ούτε ονόματα, ούτε πρόσωπα,   ούτε αν έγινε ποτέ αυτή η δίκη ....

Το μόνο που μένει είναι μια πίκρα από την αποτυχία της αντίδρασης των πολιτών  και φυσικά πολλοί από αυτούς  δεν ξανασυμμετέχουν γιατί θεωρούν δεδομένη την αποτυχία. Εδω μας έφτασαν με τα τερτίπια και τους δήθεν 'γνωστούς άγνωστους'' που τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει όνομα και λέγονται ''αντιεξουσιαστές''.

Κι εδώ έχουμε άλλη μια διαστρέβλωση της έννοιας. Εξουσία σημαίνει εκτός ουσίας ,όπως είπε κι ο Μητσοτάκης τον ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία!.

Αντιεξουσιαστής λοιπόν κανονικά είναι αυτός που αντιτίθεται στην εξουσία, την εκτός ουσία δηλαδή.
Τι έκαναν λοιπόν; Τη χρησιμοποίησαν για να ονομάσουν τα τσιράκια του συστήματος που δεν είναι φυσικά χρήσιμοι ηλίθιοι αλλά καλοπληρωμένα κακοποιά στοιχεία που πωλούν υπηρεσίες κι έτσι έχουν ''ασυλία'' για τις δικές τους βρωμοδουλειές.

Το σίγουρο είναι πως θα πάμε πολύ σύντομα σε εκλογές και ο Μητσοτάκης θέλει να πάει χωρίς αντίπαλο. Έτσι με δεκανίκι τον ΣΥΡΙΖΑ ,κουφοντίνες και κορωνοιό, θέλει να παραδώσει τα πάντα στα αφεντικά του μιας κι έχει πληρωθεί αδρά και προκαταβολικά γι' αυτό.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ 'ΟΜΟΝΟΙΑ'. ΠΟΥΛΑΝΕ ΗΘΟΣ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.
ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ'' ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.
ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ,ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΤΙΣΑΜΕ .
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ. 
ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΞΑΝΑ  ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.....



Κάνουμε Like and share το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε. Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.