ΜέΡΑ 25 : H κυβέρνηση δείχνει ταξική μονομέρεια για τον ΕΝΦΙΑ


 




Μια πρώτη απάντηση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής για τον ΕΝΦΙΑ, δίνει το ΜέΡΑ25, με σχόλιο του γραφείου Τύπου.

«Ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα υπέπεσε σε περιπτωσιολογία για τον ΕΝΦΙΑ για να καταδείξει ότι τον μείωσε για τα μικρά και μεσαία εισοδήματα, "για τη μεσαία τάξη", όπως αναφώνησε», σημειώνει εισαγωγικώς και προσθέτει:

«Όσο κι αν η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι οι μειώσεις αφορούν λαϊκές και μικροαστικές περιοχές και οι αυξήσεις τουριστικές και ακριβές περιοχές, η πραγματικότητα την διαψεύδει. Αυξήσεις παρατηρούνται σε περιοχές όπως η Δάφνη, το Καματερό, ο 'Αγιος Δημήτριος (Μπραχάμι), το Μαρούσι, αλλά και το Ίλιον, το Περιστέρι, την Αγία Βαρβάρα, τους Αγίους Αναργύρους, ενώ μεγάλες μειώσεις βλέπουμε στην Κηφισιά, στην Πεντέλη, στο Πόρτο Ράφτη.

Είναι διαφορετική, λοιπόν, η ταξική μονομέρεια του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του, από αυτήν που προσπάθησε να παρουσιάσει στη Βουλή», συμπεραίνει το γραφείο Τύπου του ΜέΡΑ25. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.