Πούτιν:Οι μη φιλικές χώρες ΕΕ καί ΗΠΑ θα πληρώνουν τό φυσικό αέριο σε ρούβλια!!


 


 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε πως οι «μη φιλικές χώρες» θα πληρώνουν για το φυσικό αέριο σε ρούβλια. «Δεν έχει νόημα να στέλνουμε τα προϊόντα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και να πληρωνόμαστε σε δολάρια και ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πούτιν είπε πως σκοπεύει να εφαρμόσει μια σειρά από μέτρα, προκειμένου οι πληρωμές για τις εξαγωγές φυσικού αερίου σε μη φιλικές χώρες να γίνονται στο ρωσικό εθνικό νόμισμα και όχι σε συνάλλαγμα δολαρίων και ευρώ και έχει ήδη ενημερώσει τη Gazprom σχετικά για την αλλαγή.
«Τώρα όλοι στον κόσμο γνωρίζουν - και έτσι υποπτεύονταν - και τώρα όλοι γνωρίζουν ότι οι υποχρεώσεις σε δολάρια και ευρώ μπορεί να μην εκπληρωθούν» σημείωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

    В цілях вирішення проблеми з відсутністю на расєї туалетного паперу
    Путин поручил дать директиву Газпрому по переводу контрактов на продажу газа в Европу в рубли. pic.twitter.com/sHOpAgr2kc
    — свічка (@svecha62) March 23, 2022


Οπως είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, η Δύση με το πάγωμα των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων μετά την εισβολή στην Ουκρανία, υπονόμευσε την εμπιστοσύνη στα νομίσματά της και κήρυξε αθέτηση υποχρεώσεων έναντι της Ρωσίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Ρωσίας διευκρίνισε ότι οι τιμές και οι όγκοι σε συμβάσεις που έχουν συναφθεί προηγουμένως δεν θα αλλάξουν, σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.