Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στήν Εύβοια γιά τό κλείσιμο τής ΛΑΡΚΟ !!


 


 «Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ. Δεν πρόκειται να βγούμε από τις εργασίες και τα σπίτια μας» είναι το μήνυμα που έστειλαν από τα Ψαχνά δεκάδες εργαζόμενοι από τις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ, άλλους χώρους δουλειάς, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, κάτοικοι της περιοχής.

Διαμηνύουν την αποφασιστικότητά τους να μην επιτρέψουν να ολοκληρωθεί το έγκλημα σε βάρος της ΛΑΡΚΟ και να μη μαραζώσει ο τόπος τους, ενώ εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ για ενιαία λειτουργία της επιχείρησης, διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους, απόδοση όλων των δεδουλευμένων.

Σωματεία, συνδικάτα, σύλλογοι και φορείς καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την απόφασή της να πετάξει στον δρόμο τους 1.200 εργαζόμενους και πάνω από 300 οικογένειες, επιφέροντας σοβαρό πλήγμα όχι μόνο για τις οικογένειες των εργαζομένων, αλλά και για όλη την περιοχή, όπου ολόκληρα χωριά θα μαραζώσουν οικονομικά.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκε πολυμελές κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας του Κόμματος και στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Λένα Γεροπαναγιώτη, γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Η συγκέντρωση – συναυλία ξεκίνησε με χαιρετισμούς από εκπροσώπους των Σωματείων Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, συνδικάτων και συλλόγων της περιοχής και του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.

Ακολούθησε συναυλία με τους Νίκο Γκέκα, Δημήτρη Καραβά, Δημήτρη Μακρή, «Μαντάρα», «ΜΕΝΙΑΝ» και «Υπεραστικούς» να τραγουδούν για τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

 902.gr

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.