Νεκρός και δεύτερος Ουκρανός στρατιώτης σύμφωνα με ανακοίνωση του Ουκρανικού στρατού


 


 Ο ουκρανικός στρατός ανέφερε πριν από λίγο ότι σκοτώθηκε και δεύτερος στρατιώτης στην ανατολική Ουκρανία.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχε ανακοινώσει τον πρώτο θάνατο στρατιώτη, σε βομβαρδισμούς από φιλορώσους αυτονομιστές το πρωί στην περιοχή, όπου η κλιμάκωση της βίας αυτή την εβδομάδα προκαλεί ανησυχίες ότι μπορεί να οδηγήσει στην ανάληψη στρατιωτικής δράσης από την πλευρά της Ρωσίας.

«Κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού, ένας Ουκρανός στρατιώτης τραυματίσθηκε θανάσιμα από θραύσμα οβίδας», επιβεβαίωσε η στρατιωτική διοίκηση στην ανατολική Ουκρανία.

Επιπλέον, ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε ότι μισθοφόροι έχουν φθάσει στην υπό τον έλεγχο των αυτονομιστών ανατολική Ουκρανία για να πραγματοποιήσουν προβοκάτσιες με τη συνεργασία των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

«Ο στόχος αυτών των προκλήσεων θα είναι φυσικά να κατηγορηθεί η Ουκρανία για περαιτέρω κλιμάκωση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο στρατός.

Η Ουκρανία έχει κατηγορήσει τη Ρωσία ότι σχεδιάζει προβοκάτσιες με στόχο να υπάρξουν  απώλειες αμάχων στην ανατολική Ουκρανία ώστε να αποκτήσει η Μόσχα μια αφορμή για να επιτεθεί.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.