ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ''ΤΡΩΜΕ''


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 14/2/2022
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΣ;;;
Με άρθρο – παρέμβαση στην «Καθημερινή» ο Διοικητής της ΤτΕ τονίζει ότι «θα πρέπει η χώρα σταδιακά να επανέλθει στην προ πανδημίας υγιή δημοσιονομική θέση, ώστε να μην ακυρωθούν οι θυσίες της δημοσιονομικής προσαρμογής που συντελέστηκε την προηγούμενη δεκαετία».

ΔΝΤ
Συστάσεις προς τις υπερχρεωμένες χώρες της Ευρωζώνης, με πρώτο προφανή παραλήπτη την Ελλάδα, για επιστροφή στη δημοσιονομική εξυγίανση, μόλις σταθεροποιηθεί η ανάκαμψη, απηύθυνε το ΔΝΤ σε έκθεσή του, την ίδια ώρα που οι αποδόσεις και τα spread των ελληνικών ομολόγων σημείωναν απότομη αύξηση, ενόψει της πιθανής συσταλτικής πολιτικής της ΕΚΤ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Έρχεται το «τέλος εποχής» για το ΔΝΤ στην Ελλάδα με την πρόωρη αποπληρωμή των δανείων

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Την ανάγκη να υπάρξει μεγάλη προσοχή προκειμένου να μην επέθλει δημοσιονομική εκτροπή, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. 

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...
ΤΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ... Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΝΔ;;; ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ;;; ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ;;; 
ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΕΚΤ!!!
Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 


ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!! ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ LEHMAN BROTHERS!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΣΑΙ ΜΕ 0% ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙΣ ΜΕ 6%
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 6%!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!!!
ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.