Μονο στην Ολλανδία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα τα καύσιμα στην ΕυρώπηΤην 1η Φεβρουαρίου το Sin είχε δημοσιεύσει άρθρο με τις προβλέψεις των εκπροσώπων πρατηριούχων και ανθρώπων της αγοράς, οι όποιοι ανέφεραν τα εξής: η μέση τιμή βενζίνης είναι κοντά στο «φάσμα» των 1,90 ευρώ και εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα προσεγγίσει τα 2 ευρώ, κάτι που αφορά και τα αστικά κέντρα. Οι εν λόγω εκτιμήσεις αποδεικνύονται «βάσιμες», καθώς τα στοιχεία της Κομισιόν της επιβεβαιώνουν.

Η Ελλάδα, όπως προαναφέρθηκε έχει μέση τιμή βενζίνη 1,824 ευρώ το λίτρο, το diesel κίνησης διαμορφώνεται στο 1,566 ευρώ το λίτρο και το πετρέλαιο θέρμανσης στα 1,228 ευρώ το λίτρο. Η μόνη χώρα εντός της Ευρώπη που ξεπερνάει την Ελλάδα, έχοντας πιο ακριβη αμόλυβδη βενζίνη, είναι η Ολλανδία όπου η μέση τιμή διαμορφώνεται στο 2,010 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητήριου Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης, που δημοσιεύτηκαν στις 2 Φεβρουαρίου, η μέση τιμή της αμόλυβδης έφτασε στα 1,837 ευρώ. Ηδη, πάντως, όπως προκύπτει από τα συγκεκριμένα στοιχεία, στην επαρχία και δη σε νησιά, η μέση τιμή της αμόλυβδης έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ.

sofokleousin.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.