Παύλος Πολάκης - Έκλεισε η πλατφόρμα για τα μονοκλωνικά - Δεν προμηθεύτηκαν νέα


Σφοδρή επίθεση στον Πλεύρη - Τελείωσαν οι 2.000 δόσεις και είναι υπεύθυνος ο υπουργός για τους ασθενείς που θα χρειαστούν μονοκλωνικά και τελικά δεν θα πάρουν
ΟΠαύλος Πολάκης καταφέρεται εναντίον του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη για το ζήτημα των μονοκλωνικών καθώς όπως καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από χθες δεν λειτουργεί η πλατφόρμα χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook καλεί σε έντονο τόνο τον Θάνο Πλεύρη να απαντήσει, για την απίστευτη καταγγελία. Για την ακρίβεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διερωτάται με νόημα, «μήπως τελείωσαν οι 2.000 δόσεις και δεν φέρατε άλλες παρά τις τόσες φορές που σας το είπα;» και επανέρχεται τονίζοντας «γιατί από χθες 12/01 έκλεισε η πλατφόρμα υποβολής αίτησης για χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων;».

Δεδομένου ότι ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός Υγείας έχει παραδεχθεί πως οι ασθενείς με Δέλτα ανταποκρίνονται καλά στα μονοκλωνικά γιατί η ηγεσία του υπουργείου δεν τα παρήγγειλε;, επιμένει ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε τον Θάνο Πλεύρη ότι είναι υπεύθυνος ο ίδιος για εκείνες τις περιπτώσεις όπου ασθενείς με ένδειξη να πάρουν μονοκλωνικά τελικά δεν πάρουν, γιατί τελείωσαν και γιατί δεν φρόντισαν να ανανεώσουν.

Παράλληλα ο Παύλος Πολάκης καλεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να παραγγείλουν και το μονοκλωνικό της GLAXO «που πιάνει και την παραλλαγή Όμικρον» και τους ζητά επίσης να προμηθευτούν «τα χάπια που ήδη άλλες χώρες έχουν παραγγείλει και παραλαμβάνουν».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.