Γνώριμοι της αστυνομίας οι συλληφθέντες για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ! Στις 24 Ιανουαρίου η δίκη τους!


 


  Οι συλληφθέντες της ΑΣΟΕΕ εντοπίστηκαν την στιγμή που επιχειρούσαν να γκρεμίσουν με τρυπάνια ένα τοιχίο

Τρεις παλιοί γνώριμοι των αρχών και τρία άτομα που δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία, όλοι τους φοιτητές, είναι τα άτομα που συνελήφθησαν μετά την επιχείρηση - εξπρές στην ΑΣΟΕΕ το μεσημέρι της Τετάρτης (12/1).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τρεις από τους συλληφθέντες είναι γνωστοί στον αντιεξουσιαστικό χώρο, με τους δυο μάλιστα να έχουν συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια.

Ο ένας δε από αυτούς είναι 33 ετών και ακόμη φοιτά στο οικονομικό πανεπιστήμιο. Οι άλλοι δυο είναι 20 ετών. Μαζί τους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, τρεις 20χρονοι οι οποίοι δεν είχαν απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν την στιγμή που επιχειρούσαν να γκρεμίσουν με τρυπάνια ένα τοιχίο για να επανακαταλάβουν χώρο που παλαιότερα ήταν στέκι αντιεξουσιαστών και είχε χτιστεί η είσοδός του μετά από παρέμβαση της Πρυτανείας.

 Ενώπιον Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου θα δικαστούν στις 24 Ιανουαρίου τα έξι πρόσωπα που συνελήφθησαν χθες στην ΑΣΟΕΕ, έπειτα από αναβολή που ζητησαν και έλαβαν σήμερα.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τρία αδικήματα, όλα σε βαθμό πλημμελήματος. Συγκεκριμένα, οι έξι συλληφθέντες διώκονται για:

- Φθορά ξένης ιδιοκτησίας που προορίζεται για κοινό όφελος, από κοινού

- Διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας και

- Απείθεια καθώς αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα.

 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.