Αποζημίωση με πολλούς αστερίσκους για βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές απο την ΔΕΔΔΗΕ


Η διακοπή δεν πρέπει να οφείλεται σε «λόγους ανωτέρας βίας» ενώ υπάρχει προθεσμία δέκα ημερών για την δήλωση της ζημιάς

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''ΛΟΓΟΙ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ'' Η ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ;;;;
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ;;;
ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ...
ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ 300ΑΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΙΜΕΣ ΚΤΛ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...
ΕΤΣΙ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΑ 2 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΣΤΟ ΑΨΥΧΟ...ΕΤΣΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Τη διαδικασία αποζημίωσης των καταναλωτών για βλάβες σε ηλεκτρικές συσκευές λόγω διακοπών ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Πρόκειται για μία διαδικασία με πολλούς περιορισμούς, καθώς αναφέρεται ότι η αποζημίωση που φθάνει μέχρι 600 ευρώ δεν καταβάλλεται όταν η βλάβη οφείλεται σε ανωτέρα βία, ενώ υπάρχει προθεσμία δέκα ημερών για την δήλωση της ζημιάς.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ η αποζημίωση καταβάλλεται όταν η βλάβη των ηλεκτρικών συσκευών οφείλεται σε τυχαία διακοπή (που δεν οφείλεται δηλαδή σε σε υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ ούτε σε λόγους ανωτέρας βίας) του ουδετέρου αγωγού δικτύου με τις εξής προϋποθέσεις:

-Ο καταναλωτής να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν τον ΔΕΔΔΗΕ για το συγκεκριμένο συμβάν (βλάβες ηλεκτρικών συσκευών), υποβάλλοντας σχετική αίτηση αποζημίωσης κατά το δυνατόν εντός της ίδιας ημέρας ή εντός των δέκα επόμενων εργάσιμων ημερών από το συμβάν.
-Η διακοπή του ουδετέρου να μην οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας αλλά να είναι τυχαία
-Ο καταναλωτής να θέσει επί 2 ημέρες, εφόσον του ζητηθούν, τις συσκευές ή τον εξοπλισμό, που έχει υποστεί βλάβη στη διάθεση του ΔΕΔΔΗΕ, προς έλεγχο πριν από την επισκευή τους.
-Ο καταναλωτής να θέσει επίσης στη διάθεση του ΔΕΔΔΗΕ, όταν του ζητηθεί, παραστατικά ηλεκτρολογικού συνεργείου, με τα οποία:

-Περιγράφεται το είδος κάθε βλάβης και, κατά το δυνατόν, συσχετίζεται αυτή με ενδεχόμενη υπέρταση, λόγω διακοπής του ουδετέρου του δικτύου Διανομής Χαμηλής Τάσης, βάσει τεχνικών ευρημάτων και στοιχείων, και
-Τεκμηριώνεται το κόστος επισκευής των βλαβών ή αντικατάστασης των συσκευών ή του εξοπλισμού, με άλλα παρόμοιων προδιαγραφών, εφόσον κρίνεται οικονομικά ασύμφορη η επισκευή τους.
-Ο καταναλωτής να υπογράψει με την οποια να δηλώνει ότι η αποζημίωση αποτελεί ολοσχερή εξόφληση της ζημιάς του και ικανοποιείται πληρως από αυτήν.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.