Ηλικιωμένος έχασε την ζωή του σε φωτιά στο σπίτι του στην Νάουσα!!

  Η σορός ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διώροφη οικία στη Νάουσα Ημαθίας.

Περίπου στις 03:15 τα ξημερώματα, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά στο σπίτι επί της οδού 17ης Οκτωβρίου, στη Νάουσα.

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Σύμφωνα με την Π.Υ. ηλικιωμένη γυναίκα που κατάφερε να βγει από το σπίτι ενημέρωσε τους πυροσβέστες ότι ο σύζυγός της ήταν εντός της οικίας. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, ωστόσο έχουν προκληθεί μεγάλες υλικές ζημιές στην κεραμοσκεπή το μέσο πάτωμα, η καταστροφή είναι σχεδόν ολοσχερής.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα και θα διερευνηθούν απο το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

    Σορός ηλικιωμένου εντοπίστηκε, κατά την διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία επί της οδού 17ης Οκτωβρίου, στη Νάουσα Ημαθίας. 🚒Επιχειρούν 8 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 30, 2022


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.