Ρεπορτάζ του BBC:Η βασίλισσα Ελισάβετ αφαιρεί τους τίτλους και τα αξιώματα από τον πρίγκηπα Άντριου λόγω του σκανδάλου Επστάϊν


 


 

Σύμφωνα με το BBC ,oι στρατιωτικοί τίτλοι του Δούκα της Υόρκης και τα βασιλικά αξιώματά του επιστράφηκαν στη βασίλισσα, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο πρίγκιπας Άντριου θα σταματήσει επίσης, να χρησιμοποιεί τον τίτλο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας σε επίσημη ιδιότητα, όπως προσέθεσε βασιλική πηγή.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέφερε σε δήλωση την Πέμπτη το εξής: «Με την έγκριση και τη συμφωνία της βασίλισσας, οι στρατιωτικοί τίτλοι του Δούκα της Υόρκης καθώς και οι βασιλικοί τίτλοι, έχουν επιστραφεί στη βασίλισσα».

Η δραματική κίνηση, σύμφωνα με τον Guardian, έρχεται ώρες αφότου πάνω από 150 βετεράνοι του στρατού έγραψαν στη βασίλισσα για να της ζητήσουν να αφαιρέσει τον τιμητικό στρατιωτικό του ρόλο, τονίζοντας πως έχει προκληθεί «αναστάτωση και θυμός».

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στον Guardian, το παλάτι είχε δηλώσει νωρίτερα ότι δεν είχε κανένα σχόλιο για την ανοιχτή επιστολή τους.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.