92 υγειονομικοί θετικοί στον κορωνοϊό - Απαγορεύτηκε το επισκεπτήριο στον ΕυαγγελισμόΘετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν 92 υγειονομικοί που εργάζονται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Οι εν λόγω υγειονομικοί θα μπουν σε πενθήμερη καραντίνα όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα, ενώ σε όλο το νοσοκομείο θα απαγορευτούν τα επισκεπτήρια για 15 ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, 92 υγειονομικοί σε σύνολο 3.400 εργαζομένων στον Ευαγγελισμό, είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Οι εν λόγω υγειονομικοί δεν έχουν συμπτώματα και έχουν όλοι εμβολιαστεί με την τρίτη δόση, όπως επιβεβαίωσε στο CNN Greece το υπουργείο Yγείας και στέλεχος από την ελληνική εταιρεία εντατικής θεραπείας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.