Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος-Πακιστάν ζήτησε συγγνώμη για τον συνωστισμό στο Σύνταγμα



Συγγνώμη ζητάει ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος-Πακιστάν για το γεγονός ότι χιλιάδες Πακιστανοί κατέκλυσαν την πλατεία του Συντάγματος για να γιορτάσουν την έλευση του νέου έτους. Επίσης, ο Σύνδεσμος δηλώνει πως η συγκέντρωση ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη, ενώ ζητάει την επιείκεια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος - Πακιστάν, θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος, όπως κάθε χρόνο.

Τα μέλη μας μόλις ενημερώθηκαν από τις αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.

Θα θέλαμε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους.

Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος - Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση, SYED MOHAMMAD JAMIL, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας - Πακιστάν».

ΠΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΔΗΛΑΔΗ....

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.