Ρεκόρ θανάτων λόγω πυρκαγιάς το 2021



Ρεκόρ σημειώθηκε το 2021 στη χώρα μας, σε σχέση με τον αριθμό των θυμάτων από τις αστικές πυρκαγιές.

Το περασμένο έτος έχασαν τη ζωή τους 83 άτομα, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε συνήθως στην κατοικία τους, αριθμός ο οποίος είναι ο υψηλότερος που καταγράφηκε από το 2010.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη του Ανδριανού Γκουρμπάτση, Αντιστράτηγου – Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος εν αποστρατεία, στη χώρα μας το 2021 σημειώθηκαν 34.343 αστικές πυρκαγιές. Ο αριθμός των αστικών πυρκαγιών είναι αυξημένος σε σχέση με το έτος 2020, σε ποσοστό 70,8% και κατά 84,2% σε σχέση με τον μέσο ετήσιο αριθμό αστικών πυρκαγιών κατά τα έτη (2010 – 2020).


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.