ΕΡΓΑΝΗ: Χαμός με τη δηλώσεις - Δέχεται μόνο μοριακά θετικά



Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, όσοι βρίσκονται θετικοί σε rapid test θα πρέπει να παραμένουν σε καραντίνα πέντε ημερών. Για τους δε εμβολιασμένους δεν απαιτείται μοριακό τεστ και μπορούν να δικαιολογήσουν την απουσία από την εργασία τους με το θετικό rapid test.

Θετικό rapid test που θα αναρτηθεί στο σύστημα Εργάνη από φαρμακοποιούς ή διαγωνιστικά κέντρα υποτίθεται ότι θα ήταν αρκετό για τους εργαζόμενους, ώστε να εξασφαλίσουν την άδεια για να παραμείνουν σε καραντίνα.

Και εδώ έρχεται το παράλογο!  Καθώς το πληροφοριακό σύστημα Εργάνη δεν αναγνωρίζει το rapid test και δέχεται μόνο το μοριακό! Δηλαδή αφήνει «στον αέρα» τους εργαζόμενους που έχουν νοσήσει και είναι εμβολιασμένοι.

Το αντίθετο συμβαίνει με τους μη εμβολιασμένους εργαζόμενους. Οι οποίοι υποβάλλονται σε μοριακό τεστ και αν είναι θετικό, το καταθέτουν και έχουν τις πέντε ημέρες πληρωμένης άδειας. Κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι, που αν και ακολούθησαν όλες τις οδηγίες, πάλι παιδεύονται!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ......

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.