ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΈΡΧΟΝΤΑΙ... ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΟ ΔΕΝΟΥΝ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ



ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΈΡΧΟΝΤΑΙ...  ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΟ  ΔΕΝΟΥΝ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Μπορεί η Ελλάδα να συμφώνησε για την παραγγελία των γαλλικών φρεγατών Belharra, μπορεί να υπογράψαμε αμυντική συμφωνία, αλλά προς το παρόν το Παρίσι έχει ανησυχίες μόνο για την ασφάλεια της Ουκρανίας…


Η φρεγάτα  Auvergne του γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού εισήλθε στο λιμάνι της Οδησσού σήμερα  Παρασκευή. Στη φρεγάτα επιβιβάστηκε ο  διοικητής του Ουκρανικού Ναυτικού, Oleksiy Neizhpapa.
Η γαλλική φρεγάτα εισήλθε στη Μαύρη Θάλασσα στις 14 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει στην Οδησσό μέχρι την Τρίτη, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης. Το πολεμικό πλοίο είναι το δέκατο πλοίο του ΝΑΤΟ που επισκέφθηκε την Οδησσό φέτος.
Το Auvergne είναι το πιο σύγχρονο πλοίο του γαλλικού στόλου, στον οποίο εντάχθηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Τον Νοέμβριο, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η συμμαχία ακολουθεί μια επιθετική πολιτική έναντι της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης στρατιωτικής συσσώρευσης δυνάμεων στη Μαύρη Θάλασσα. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρθηκε επίσης τις αυξημένες στρατιωτικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στο ΝΑΤΟ .
ΑΠΟ.militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.