Γαλλία.Στην περιοχή της Βρεττάνης τρεις άνθρωποι νεκροί από μονοξείδιο του άνθρακα


 Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις δηλητηριάστηκαν με μονοξείδιο του άνθρακα στη Βρετάνη τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο την Παρασκευή.

Στο Trégomeur (Côtes d’Armor), μια 77χρονη γυναίκα και ο 59χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί την Πέμπτη στο σπίτι τους. «Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι αυτοί οι δύο θάνατοι είναι διαδοχικοί σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, η προέλευση της οποίας είναι τυχαία», ανέφερε η ίδια πηγή.

Ομοίως, στο Pont-Aven (Finistère), τέσσερα άτομα από την ίδια οικογένεια ανακαλύφθηκαν την Πέμπτη δηλητηριασμέναμε τον ίδιο τρόπο, σύμφωνα με τον περιφερειακό Τύπο. Ο ένας, 82 ετών, πέθανε και οι άλλοι τρεις νοσηλεύτηκαν. Το μονοξείδιο του άνθρακα (CO) είναι ένα άχρωμο, άοσμο αέριο που προκύπτει από ατελή καύση από ελαττωματική θέρμανση. Αυτό το ατύχημα μπορεί να συμβεί ανεξάρτητα από τον τύπο του καυσίμου που χρησιμοποιείται.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.