ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ



ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ

 Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Ο φακός της δημόσιας τηλεόρασης κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το θράσος αστυνομικού οργάνου που έκοψε κλήση σε νεαρό πολίτη που κυκλοφορούσε με πατίνι επειδή δεν φορούσε μάσκα την ώρα που ο ίδιος αστυνομικός που επέβαλλε τον νόμο είχε την μάσκα κρεμασμένη κάτω από το πιγούνι. 


Ο αστυνομικός φέρεται να είπε στον νεαρό πολίτη «Με όλο τον σεβασμό, τηρώ τον νόμο, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο». Δεν έδωσε καμία σημασία στο γεγονός ότι ο νεαρός του δήλωσε πως είναι πλήρως εμβολιασμένος και πως πήγαινε στην δουλειά του με το πατίνι. Ούτε διερωτήθηκε έστω και για ένα λεπτό πως υπονομεύει την ίδια την ενέργειά του από την στιγμή που και αυτός δεν φορούσε την μάσκα όπως θα έπρεπε.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ Πρόστιμο σε πιτσιρικά για μάσκα και ο αστυνομικός με την μάσκα στο πηγούνι Κλαυσίγελος

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.