Ο γιος του Νετανιάχου προτείνει για διακοπές τις φίλες χώρες ,Ελλάδα και Κύπρο

Σαν κατασκόπους συνέλαβε και φυλάκισε στα κρατητήρια της Κωνσταντινούπολης, ένα ζευγάρι Ισραηλινών, η Τουρκία.

Όπως  αποδείχτηκε  οι άνθρωποι δεν είχαν καμία σχέση με κατασκοπία και μετά από  διαβουλεύσεις  και πιέσεις, απελευθερώθηκαν. Αυτό το περιστατικό οδήγησε τον γιο του Μπενιαμίν Νετανιάχου, Γιαήρ, να προχωρήσει σε ανάρτηση χαρακτηρίζοντας εχθρική για το Ισραήλ χώρα την Τουρκία και καλώντας τους συμπατριώτες του να μην ταξιδεύουν εκεί, αλλά σε Κύπρο και Ελλάδα.

Στην ανάρτηση του έγραψε:
«Εν τέλει, φίλοι μου, τι μάθαμε από την όλη υπόθεση; Δεν πετάμε στην Τουρκία! Ούτε για διακοπές, ούτε για ιατρικές επεμβάσεις, ούτε καν για στάση μετεπιβίβασης (τρανζιτ)! Πρόκειται για μια χώρα εχθρική με όλη τη σημαία της λέξης. Θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό κοντά και φθηνά; Επισκεφθείτε τις συμμάχους μας, την Ελλάδα και την Κύπρο».



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.