Παραιτήθηκε η πρόεδρος της ΚΑΕ Ιωνικός μετά την εξαφάνιση του Β.Τσάπα



Η μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΑΕ Ιωνικός υπέβαλε την παραίτησή της μετά  μετά την «εξαφάνιση»  του χρηματοδότη της ομάδας και και δημιουργό του πρώτου ελληνικού κρυπτονομίσματος, Βαγγέλη Τσάπα.

"Με οδύνη σας δηλώνω ότι δεν δύναμαι πλέον να επιτελώ προσηκόντως τις υπηρεσίες που εξ ορισμού ανατέθηκαν στο πρόσωπό μου από τον κ. Ευάγγελο Τσάπα, μέσα από την άκρως τιμητική θέση της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου του διοικητικού συμβουλίου της ιστορικής αυτής ομάδας. Ως εκ τούτου σας υποβάλλω την αμετάκλητη παραίτησή μου και παρακαλείσθε για τις δέουσες ενέργειες" αναφέρει συγκεκριμένα το έγγραφο που υπέγραψε η Χριστίνα Σκέντζιου.

Θυμίζουμε ότι ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Νίκαιας δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και μία εβδομάδα και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με κάποιον από τους ανθρώπους της ομάδας.


Η διευθύνουσα σύμβουλος (είχε και αυτόν τον ρόλο), που είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ, ήταν το μοναδικό πρόσωπο που έβγαινε μπροστά στην ΚΑΕ Ιωνικός, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα μείνει ακέφαλη εφόσον υπέβαλε την παραίτησή της.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.